Bedrijvenwegwijzer
TRADING COMPANY P. VAN ADRIGHEM B.V.

Bedrijfsnaam

TRADING COMPANY P. VAN ADRIGHEM B.V.

Adres

Groene Kruisweg 2
3237KC VIERPOLDERS

Telefoon

0181-414056

Telefax

0181-418367

Email

info@adrighem.com

Website

Ruwe terreinen en onmiskenbare hoogtes zijn uw dagelijkse speelveld. Met goed materieel en machines lukt het om die ‘tegenstanders’ te bedwingen. Trading Company P. van Adrighem B.V. verhuurt en verkoopt het equipment om van uw projecten een succes te maken. Machines met brute kracht, maar ook met de precisie om tot op de millimeter nauwkeurig te werken.

Trading Company P. van Adrighem B.V. is een familiebedrijf dat over de hele wereld actief is. We zijn vaste projectpartner van grote, internationale spelers tot lokale projectontwikkelaars en aannemers. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in de petrochemie, mijnbouw, civiele techniek, offshore en maritieme industrie denken wij met u mee in termen van snelheid, efficiency en kosten. Op onze manier: geen woorden, maar daden.

We zijn scherp in prijs en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten. Voor hen lopen we ook graag een stap extra én harder. No nonsens, daar houden we van. We combineren onze commerciële focus graag met een hoog serviceniveau.

Ons team, bestaande uit 15 man, zit vol energie. De lijnen zijn kort. Door onze kennis en ervaring in de markt én door het bieden van kwalitatief, hoogwaardig en jong materieel hebben we altijd een passende oplossing voor uw project. We voelen ons niet te klein voor grote jongens, maar ook zeker niet te groot voor lokale aannemers en projectontwikkelaars.

De verhuur, verkoop en inkoop van kranen, grondverzet en hoogwerkers moet eenvoudig en transparant zijn. Aan de diversiteit van ons aanbod ligt het niet. Onze vloot bestaat uit een groot aantal kranen en ook onze hoogwerkers, transportmateriaal, grondverzetmachines en ander materieel zijn ruim vertegenwoordigd.

 
Kaart
© 2024 Bedrijvenwegwijzer.nl    Alle rechten voorbehouden.