Bedrijvenwegwijzer
ZAANLAND 4X4

Bedrijfsnaam

ZAANLAND 4X4

Adres

Aambeeldstraat 19
1135GC EDAM

Telefoon

06-39760724

Email

info@zaanland4x4.nl

Website

Wij gaan iedere dag met plezier naar ons werk, want we werken alle dagen vol passie aan legendarische auto's. En dat doen we al jaren. We hebben meer modellen zien komen en zien gaan maar vooral zien blijven.

Welk merk heeft zo'n icoon als de Defender. Het model dat nog steeds niet aan populariteit inboet. Waar kom je 'm niet tegen?

Maar ook andere modellen van Land Rover zijn niet meer weg te denken, zoals de Discovery of Freelander. Maar ook de Ranch Rover in alle soorten en maten. Je kan je geen straatbeeld meer zonder voorstellen.

Wij doen alles op het gebied van deze auto's. We onderhouden ze en repareren ze vol liefde. Maar ook speciale gevallen gaan we niet uit de weg.

Zelfs Land Rovers hebben onderhoud nodig. En ja, ook als u in uw Land Rover rijdt kan een ongelukje in een kleine of dode hoek zitten.

Gelukkig kunt u altijd bij Zaanland 4x4 terecht. Of het nu voor een oliefilter is, een grote- of kleine beurt. Het wegwerken van een krasje of het herstellen van brute off road schade.

We doen altijd eerst zorgvuldig onderzoek en maken altijd vooraf een gespecificeerde offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

 
Kaart
© 2024 Bedrijvenwegwijzer.nl    Alle rechten voorbehouden.